het Gastenboek van drum-fun!

Heb je een leuke ervaring met drum-fun, laat dan hier een berichtje achter. Alvast bedankt!!

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Daan (zondag, 22 januari 2017 13:18)

  Iedere week een half uur naar drum fun is top. Naast dat ik veel leer is het gezellig en kletsen we wat af. M'n zelfvertrouwen is vooruit gegaan. Bedankt en tot volgende week.

 • #2

  Marieke (donderdag, 26 januari 2017 13:45)

  Mijn dochter drumt nu al een poosje bij Drum-fun, en ze is heel enthousiast! Ze heeft een hobby gevonden die echt bij haar past, en ze kan ook nog eens goed praten met Tamara. De combinatie is in mijn ogen geweldig!

 • #3

  Valentijn (dinsdag, 28 februari 2017 01:43)

  Ik vind drummen bij Tamara heel erg leuk. Het leukste is drummen op leuke liedjes.
  Tamara is heel cool!
  Liefs van Valentijn (5 jr)

 • #4

  Marleen (zaterdag, 01 april 2017 06:06)

  Ook vandaag weer een super les gehad. Dank je wel. Je bent top.
  We kregen een vrolijke jongen thuis. Groetjes van een zeer tevreden vader en moeder

 • #5

  Youri (donderdag, 09 november 2017 07:26)

  WoW wat is Youri gegroeid bij Tamara, vol energie en zin gaat hij elke keer weer. Hij leert en maakt plezier maar bovenal voelt hij zich geliefd en begrepen bij haar. Drum-fun is een hele goede keus geweest voor onze vent...

 • #6

  Laurens (woensdag, 15 november 2017 08:24)

  Iedereen heeft wel van die dingetjes waarvan je denkt dat zou ik nog wel eens willen doen. Drummen was bij mij 1 van die dingen, het was er vanwege allerlei redenen nog nooit van gekomen, geen tijd, geen drukke les met verplichtingen willen aangaan, en stiekem ook wel angst om iets totaal nieuws te leren en te falen. Toen ik eind 2016 een artikel van DrumFun in de krant zag staan wist ik gelijk dat ga ik proberen! Leren drummen onder begeleiding van een psycholoog, waarbij je plezier veel belangrijker is dan vooruitgang, voor mij precies wat ik zocht.

  En dat is ook zeker gebleken tijdens de lessen. In het begin liepen we gelijk tegen allerlei karakter trekjes aan, zoals geen fouten durven maken, veel te snel willen en weinig geduld met mezelf hebben. Daar heb ik met de hulp van Tamara door de lessen heen heel veel in weten te veranderen! En dat helpt me uiteraard ook buitenom de drumlessen in het dagelijkse leven.

  Soms is het ook een heerlijke uitlaatklep, het is super lekker om de frustratie van de dag er even uit te kunnen rammelen.

  Of had ik juist een keer geen zin om te drummen maar alleen te praten en te wandelen dan was die ruimte er ook.

  En natuurlijk is de leukste "bijkomstigheid" dat nog ik nog echt leer drummen ook :-)

  En lachen, en grapjes, daar kunnen we ook wel wat van!

  DrumFun is dus niet alleen heel leuk voor kleine kinderen maar zeker óók voor grote kinderen!

  Laurens, een groot kind van 36 ;-)

 • #7

  Danielle (donderdag, 16 november 2017 04:12)

  Mijn zoon (12) was onzeker, werd gepest op school en zat absoluut niet lekker in zijn vel. Door gesprekken met Tamara, huiswerk-opdrachtjes en leren drummen, zit hij weer lekker in zijn vel. Hij staat in zijn kracht en weet wat hij waard is. Bij Tamara kon hij in vertrouwen zijn verhaal kwijt, alles delen en hij maakte goed gebruik van alle tips en adviezen die Tamara hem gaf. Wij zouden iedereen Drum-fun van harte aanraden! De laatste les kreeg ik als ouder, les van mijn eigen kind, in bijzijn van Tamara. En dat gaf zoveel plezier en energie dat ik nu zelf overweeg om drumlessen bij Tamara te volgen !