het Gastenboek van drum-fun!

Heb je een leuke ervaring met drum-fun, laat dan hier een berichtje achter.                             Alvast bedankt!!

Reactie schrijven

Commentaren: 15
 • #1

  Daan (zondag, 22 januari 2017 13:18)

  Iedere week een half uur naar drum fun is top. Naast dat ik veel leer is het gezellig en kletsen we wat af. M'n zelfvertrouwen is vooruit gegaan. Bedankt en tot volgende week.

 • #2

  Marieke (donderdag, 26 januari 2017 13:45)

  Mijn dochter drumt nu al een poosje bij Drum-fun, en ze is heel enthousiast! Ze heeft een hobby gevonden die echt bij haar past, en ze kan ook nog eens goed praten met Tamara. De combinatie is in mijn ogen geweldig!

 • #3

  Valentijn (dinsdag, 28 februari 2017 01:43)

  Ik vind drummen bij Tamara heel erg leuk. Het leukste is drummen op leuke liedjes.
  Tamara is heel cool!
  Liefs van Valentijn (5 jr)

 • #4

  Marleen (zaterdag, 01 april 2017 06:06)

  Ook vandaag weer een super les gehad. Dank je wel. Je bent top.
  We kregen een vrolijke jongen thuis. Groetjes van een zeer tevreden vader en moeder

 • #5

  Youri (donderdag, 09 november 2017 07:26)

  WoW wat is Youri gegroeid bij Tamara, vol energie en zin gaat hij elke keer weer. Hij leert en maakt plezier maar bovenal voelt hij zich geliefd en begrepen bij haar. Drum-fun is een hele goede keus geweest voor onze vent...

 • #6

  Laurens (woensdag, 15 november 2017 08:24)

  Iedereen heeft wel van die dingetjes waarvan je denkt dat zou ik nog wel eens willen doen. Drummen was bij mij 1 van die dingen, het was er vanwege allerlei redenen nog nooit van gekomen, geen tijd, geen drukke les met verplichtingen willen aangaan, en stiekem ook wel angst om iets totaal nieuws te leren en te falen. Toen ik eind 2016 een artikel van DrumFun in de krant zag staan wist ik gelijk dat ga ik proberen! Leren drummen onder begeleiding van een psycholoog, waarbij je plezier veel belangrijker is dan vooruitgang, voor mij precies wat ik zocht.

  En dat is ook zeker gebleken tijdens de lessen. In het begin liepen we gelijk tegen allerlei karakter trekjes aan, zoals geen fouten durven maken, veel te snel willen en weinig geduld met mezelf hebben. Daar heb ik met de hulp van Tamara door de lessen heen heel veel in weten te veranderen! En dat helpt me uiteraard ook buitenom de drumlessen in het dagelijkse leven.

  Soms is het ook een heerlijke uitlaatklep, het is super lekker om de frustratie van de dag er even uit te kunnen rammelen.

  Of had ik juist een keer geen zin om te drummen maar alleen te praten en te wandelen dan was die ruimte er ook.

  En natuurlijk is de leukste "bijkomstigheid" dat nog ik nog echt leer drummen ook :-)

  En lachen, en grapjes, daar kunnen we ook wel wat van!

  DrumFun is dus niet alleen heel leuk voor kleine kinderen maar zeker óók voor grote kinderen!

  Laurens, een groot kind van 36 ;-)

 • #7

  Danielle (donderdag, 16 november 2017 04:12)

  Mijn zoon (12) was onzeker, werd gepest op school en zat absoluut niet lekker in zijn vel. Door gesprekken met Tamara, huiswerk-opdrachtjes en leren drummen, zit hij weer lekker in zijn vel. Hij staat in zijn kracht en weet wat hij waard is. Bij Tamara kon hij in vertrouwen zijn verhaal kwijt, alles delen en hij maakte goed gebruik van alle tips en adviezen die Tamara hem gaf. Wij zouden iedereen Drum-fun van harte aanraden! De laatste les kreeg ik als ouder, les van mijn eigen kind, in bijzijn van Tamara. En dat gaf zoveel plezier en energie dat ik nu zelf overweeg om drumlessen bij Tamara te volgen !

 • #8

  Joep Buijsrogge (dinsdag, 24 november 2020 12:17)

  Aan het begin praat tamara altijd met de gene die zij les geeft dat vind ik heel fijn en als je het niet snapt dan legt zij het nog een keer rustig uit zodat je het begrijpt daarom vind ik het zo fijn

 • #9

  Miranda buijsrogge (dinsdag, 24 november 2020 12:32)

  Mijn zoon drumt elke week bij Tanara. Hij heeft er altijd zin in.
  tamara heeft een leuke manier van uitleggen en begeleiden.
  Ze is duidelijk en helder.
  Door zelf mee te spelen op de drum, en te spelen met wat ze inzet en wat ze aan mijn zoon laat om te doen, stimuleert ze hem zijn ruimte te nemen.
  Het is voor mijn zoon een fijne plek waar het voor hem mogelijk is om op zijn tempo te leren.
  De keren dat ik mee kan om te luisteren zijn bijzonder waardevol.
  Voor mijn zoon om te laten horen wat hij heeft geoefend en voor mij om te voelen wat een pracht van een zoon ik heb.

 • #10

  Johan (woensdag, 25 november 2020 13:45)

  Ik had al lang het gevoel dat drummen wel mijn ding zou kunnen zijn, maar ben er door allerlei oorzaken, studie, werk, gezin, andere hobby's, dus druk druk druk, nooit mee begonnen. Daarom op mijn 70e pas begonnen met drummen bij Tamara. Ik had dat veel eerder moeten doen. Het is elke week een feestje, beetje babbelen en lekker los gaan op het drumstel. Samen met Tamara drummen geeft mij altijd een kick. Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog lang door te kunnen gaan samen met deze topper.

 • #11

  Chris (donderdag, 03 december 2020 09:51)

  Chris drumt (en kletst :)) met heel veel plezier bij Drumfun. De combinatie van persoonlijke aandacht en lekker bezig zijn zorgt voor een mooi leerproces op veel fronten. De ontvangst bij Tamara is altijd erg warm en open. Wij zijn dankbaar voor de waardevolle lessen, een aanrader voor iedereen!

 • #12

  Froukje en Marian (maandag, 28 maart 2022 04:29)

  Iedere keer weer een feestje om naar de lessen te gaan. De ene keer om lekker te praten en de andere keer weer om te drummen en kletsen.
  Froukje kan de adviezen en oefeningen die ze van Tamara heeft gekregen goed toepassen op de momenten dat ze deze nodig heeft.
  Tamara is een top vrouw, geduldig, lief, meedenkend, eerlijk en gezellig. Froukje vond het het heel fijn bij jou en……. De lieve rocket.
  Tamara maakte altijd even tijd om contact te hebben met mij als ouder, heel fijn!

 • #13

  Wannes (dinsdag, 12 september 2023 12:26)

  De eerste lessen vond mijn dochter (Ondine 10j) het vooral heel prettig veel te kletsen, maar naar mate het drummen beter ging werd het nog leuker. Als ouder mocht ik na een paar maanden weer eens meekijken, ook aangesloten met zo'n koptelefoon.

  Daar zat ze te stralen, maar met een enorme concentratie. Tegenover Tamara, ieder met een eigen drumstel en koptelefoon lekker mee te drummen op serieus goeie muziek. Met een leuke 'juf' die goed aanvoelt waar ze behoefte aan heeft en aankan om zich goed te voelen.

 • #14

  Gino (zondag, 18 februari 2024 06:22)

  De Les
  Bij de les begin je vaak met een gesprekje hoe jij je voelt
  Daarna ga je lekker drummen of laten zien wat je geoefend heb
  En de les eindigt meestal met een liedje

  Tamara (lesgever)
  Heeft humor
  Zegt wat beter kan
  Doet goed voor
  niet streng

 • #15

  Justin boone (maandag, 04 maart 2024 06:47)

  De kracht van Tamara zit hem naast de goede drumlessen ook in de coaching die ze aanbiedt. Zo kijkt ze verder dan de klassieke drumscholing en creëert ze een veilige omgeving voor haar leerlingen om op zowel muzikaal als psychologisch vlak te ontwikkelen. Een drum school met dat net een beetje extra!